29.08.2019

 

STAND UP 19:00 – 20:30

Vsakoletni stand up vrhunec v Logatcu bo letos zopet privabil poznana imena slovenske komedije. Z nami bodo:

ADMIR BALTIĆ

Poznamo ga iz uspešnice “Slaba družba”, kjer se kot hitronogi Žuti, otrok ljubljanskih ulic, po dolgoletni karieri v kriminalu na drobno znajde v priložnosti za analizo svojih preteklih poklicnih in osebnih “uspehov”. Skozi zgodbe o sebi, svoji družini in prijateljih, po naključju spregovori tudi o številnih družbenih problemih sodobne Slovenije in vas pri tem do solz nasmeji. Admir Baltić je iskren, izjemno zabaven in vse prej kot slaba družba!

GAŠPER BERGANT

Gašper Bergant je Zgornjesavinjčan, ki ima rad pivo, suho meso, vonj po senu in starejše ženske (se pravi nad 22). V tem vrstnem redu. Orje ledino in podira meje sprejemljivega v slovenski stand-up komediji. Sproščeni Savinjčan ne pozna pomena besede tabu in ruši stereotip o zadržanosti Slovencev. Publiko preseneča s črnim humorjem in navidezno neobzirnostjo. Dekleta si ga zapomnijo kot tistega s strupenim jezikom, a prijetnim videzom, fantje pa bi ga povabili na pivo. Med mnogimi projekti trenutno nastopa tudi v predstavi Brade, skupaj s Pižamo in Perico Jerkovićem.

TIN VODOPIVEC

Tin je gonilna sila lepega števila različnih zabavnih projektov, idejni oče Festivala Panč, njegova neizmerna delovna energija ter neškodljiv humor pa mu odpirata vrata v številne še neodkrite svetove zabavljaštva. Z Borisom Kobalom je navdušil Slovence s predstavo Staro za novo, pred kratkim pa je dokončal stand up turnejo preko sedmih držav, kjer je nastopal v sedmih različnih jezikih.

 

HELP! A BEATLES TRIBUTE BAND – AKUSTIČNI KONCERT 20:30 – 22:00

HELP! A Beatles Tribute is one of the most musically faithful bands playing Beatles music today. HELP! has positioned themselves among the top Beatles tribute bands due to their unrivaled attention to detail and spirited concerts.In the past six years the band has performed over 500 concerts in 18 countries across Europe!

With uncanny, live renditions of Beatles’ songs, HELP! will make you think you are listening to the real thing. In concert, the band perform over 40 songs from The Beatles early days, to their later, more expansive recordings. Hear amazing live performances of such classics as “Can’t Buy Me Love”, “Yesterday”, “She Loves You”, “I Want To Hold Your Hand”, “Here Comes The Sun”, “Let It Be”, and “Hey Jude”. Their memorable show includes replica costumes that represent The Beatles, and the same instruments to give the music the sound quality people have come to know and love.

See HELP! A Beatles Tribute in concert and celebrate the music that changed the world!

 

VSTOPNINA ZA CELOTEN VEČER JE 4€ IN BO NA VOLJO PRI VHODU NA DOGODEK

Več informacij boste našli tudi na naši Facebook strani Logaško poletje.