2 SEP SOBOTA

14.30 

Predstavitev in delavnica pivovarjenja na kateri bosta strokovnjaka na tem področju prikazala celotni postopek izdelave piva. Vzporedno bo potekala degustacija slovenskih in tujih piv.

 

20.00

Nastopi odličnih glasbenih skupin GeMÜSE, Maskardh, Nemesis, Sex demons, Period Vi, Phuel, White Blackout.

NEMESIS

Nemesis je rock skupina iz okolice Vrhnike. Zasedba ustvarja od leta 2016. Izhajajo iz različnih stilov glasbe, kar naredi njihove skladbe zelo pestre in raznolike. Njihova vizija za prihodnost je čim več koncertov in posledično prepoznavnost na glasbenem trgu.

Linki:

https://www.youtube.com/watch?v=5eAAzwPHRPQ&index=5&list=UU9zAW9Ti9X37ukqd-pnxgyA

 

 

SEX DEMONS

Skupina Sex Demons prihaja iz okolice Škofje Loke. Glasbena pot se je pričela leta 2014, ko sta skupino ustvarila brata kitarist in bobnar, kmalu se jima je pridružil še solo kitarist in basist. Po več menjavah vokalov so končno dobili skupno pot z vokalistko Tanjo. Skupina je značilna po zelo energičnih nastopih s katerimi popeljejo občinstvo v dobro energijo. Skupina ustvarja avtorsko glasbo, ki je usmerjena v inovativni, alternativni in indie rock.

 

 

MASKARDH

Maskardh je petčlanska skupina, ki ima sedež v Ljubljani in preigrava težko progresivno glasbo, katero zaznamujejo težki riffi in nizki growli. Sama skupina je začela delovati slabo leto nazaj in v tem času so fantje močno nadgrajevali svoje tehnike, saj z vsako novo pesmijo ustvarjajo težko gravitacijo. Letos jih prvič vidimo na odru, zato tudi svarijo udeležence koncerta na lomljenje vratov in okvare sluha. Skupina do sedaj še ni izdala albuma ali EP, je pa nekaj njihovih pesmi možno poslušati na njihovem YouTube kanalu in Facebook profilu ter SoundCloudu.

 

 

WHITE BLACKOUT

Skupina White Blackout prihaja iz Reteč. Radi zbijajo kante, mučijo fršterkarje in kvarijo glasilke. Z reggae, rock in rock&roll ritmi razmigajo še tako mirne duše. So novi na sceni, ampak to še ne pomeni, da ga ne znajo žgati.

 

 

GeMÜSE

GeMÜSE (Muse cover band)so 5 članska zasedba živopisanih biološko pridelanih brhkih mladcev, gorzraslih na rodovitni rovtarski grudi. Njihovo osnovno poslanstvo je osveščanje soljudi o pomembnosti samooskrbe, tako v vrtičkarstvu, kot tudi v glasbi. Tako so po dolgih in vročih dneh pletja in okopavanja njiv v hladnih večerih iz rok spustili svoje rovnice in motike ter poprijeli za glasbene instrumente z namenom preigravanja pesmi skupine Muse. Glavno gonilo skupine GeMÜSE torej ni želja po mednarodni slavi in kopičenju bogastva, temveč kopičenje bioloških odpadkov v kompostnik, da bo prihodnje leto koleraba še bolj debela.