26. 08.

SLIP’N’SLIDE in ZORBING 10:00 – 15:00

Pridi v Hotedršico in se preizkusi v zabavnih aktivnostih, ki so jih pripravili člani Mladinske sekcije Hotedršica.
Slip’n’slide je preprosta in zabavna poletna aktivnost, pri kateri se po namiljeni podlagi iz polivinila spustite po hribu navzdol. Pridite se ohladiti in zabavati v dobro družbo mladinske sekcije Hotedršica!

Dogodek, ki bo organiziran v Hotedršici bo izpeljan na ”REBENICAH” kjer boste lahko doživeli kar dva adrenalinska športa.

– Namesto prvotno mišljenega nogometa na milnici, smo se zaradi zapletov odločili pripraviti ZORBING!

Lahko se boste spuščali z ZORBING žogo v katero lahko gresta max. 2 osebi in se spustita po klančini. (cena 5€/osebo).

– Kot drug zanimiv vodni šport pa vam predctavljamo SLIP’N’SLIDE, oblečeni v kopalake se boste lahko brezplačno spuščali po polivinilu kjer boste drseli do 50m v dolžino in se na koncu ustavili v bazenčku.

Za pijačo bo poskrbljeno!

Dogodek pripravljajo člani MS Hotedršica.

Kakšna informacija več vas pa čaka na Facebook strani.

FILMSKA DELAVNICA ZA OTROKE IN MLADE 16:00 – 19:00

Ulica v objektivu – LIJAmedia filmska delavnica za otroke in mlade. Izdelali bomo stop trik animacijo in v risane like ujeli mestne ulice. Pridruži se nam za krajši ali daljši čas. Otroci bodo sami izdelali risane like in jih nato pobarvali in poosebili. Delavnica je brezplačna!

 

FILM NA PROSTEM 

Risanka za otroke 1900-2030

****Ernest in Celestina****
Prijazna miška Celestina bi morala postati zobozdravnica, vendar jo bolj veseli risanje. Kljub svarilom starešin podzemnega mišjega mesta se miška ne boji medvedov. Njen pogum je postavljen na preizkušnjo, ko neke noči spozna kosmatinca Ernesta, čemernega godrnjavca, ki se skuša preživljati z glasbo. Poučna animirana zgodba o nenavadnem prijateljstvu med miško in medvedom, ki se upreta družbenim stereotipom ter si v dobrem in slabem pomagata uresničiti svoje življenjske sanje, je nastala na podlagi otroških knjig belgijske ilustratorke Gabrielle Vincent.

TRAILER 

Film za mlade in starejše 2100-2300

****Stalinova smrt****

Leto 1953. Tiranskega diktatorja Josipa Visarijonoviča Stalina, strah in trepet sovjetskega ljudstva, nekega jutra najdejo nezavestnega »v luži nedostojanstva« v njegovi dači blizu Moskve. Okoli njega se kmalu zbere gručica prebledelih tovarišev: sadistični šef tajne policije Lavrentij Berija, večno zbegani Georgij Malenkov ter gobezdavi in prebrisani Nikita Hruščov.Začne se divja bitka za nasledstvo. Film so navdihnili resnični dogodki …

Huronsko smešna in hkrati srhljivo aktualna satira o krdelu oblasti željnih, samovšečnih in nesposobnih burkežev, ki se borijo za svoje mesto pri koritu. Črna komedija, v kateri mrgoli prostaškega humorja in ubijalskih enovrstičnic, se ponaša s šopkom sijajnih igralcev s Stevom Buscemijem v vlogi Hruščova na čelu.

TRAILER

 

 

 

Več informacij boste našli tudi na Facebook strani.