01.09.2019

 

Vrhunec logaške rock zabave letos zavzema mesto otvoritvenega dogodka festivala Logaško poletje!

 

 

 

 

 

 

MRFY

O novomeškem kvartetu, ki s svojevrstnim načinom navdušuje po vsej Sloveniji in podira rekorde poslušanosti, bi lahko veliko povedali, ampak karkoli drugega kot njihov lasten opis, bi bila žalitev:

MRFY is a four man indie group from Novo mesto – Slovenia. Its purpose is to search and find solid ideas burried somewhere inside each individual painted with original emotions and truths. They went on a path with very few but firm objectives.

I.) Lose yourself first. Be scared. Be unsure. Run, swim, climb, dig, what ever you do, don’t stop. Move forward but don’t forget to look back every once in a while.
II.) Make sure you know what to keep and what to throw away. Not everything that shines is gold. Not everything that stinks is shit. Sometimes the truth shows its honesty in the ugliest way – embrace it.
III.) Accept the uknown, put it in the centre of your mind, whipe away the dirt and when it’s recognised completly deliver it’s beauty with all the vibes and the powers it consists.

There is also the Last objective. This one is for each and everyone of you to build it for yourself. Not all journeys can be fullfilled, if you trust us, we will conquer some for you.

 

 

TABU

Tabu se je zgodil maja 1998, ko je iz kar nekaj lokalnih bendov zrasla druščina podobno mislečih, enako dišečih in po odru hrepenečih mladostnikov. Beseda je dala besedo, roka roko in misli šestih glav so združili v eno glasno. Složno so ugotovili, da je preveč nepotrebnih tabujev in se trdno odločili, da nanje naredijo invazijo z melodijo. Tabu je postal in ostal način življenja, za njih in mnoge v njihovi bližini, čisto malo tudi zate pa če hočeš ali ne.

Kljub burni zgodovini se skupina vedno znova uvršča na glasbene lestvice slovenske popularne glasbe. Z osmimi izdanimi albumi skupina v živo navdušuje na vseh večjih festivalih širom Slovenije in tujine, polni radijske valove in prejema različne medijske nagrade. Zato tudi ni naključje, da se znova in znova pojavljajo na dogodkih Kluba logaških študentov!

KTMR BAND

Še en bend, ki se na naših odrih pojavlja prvič je lokalna štiričlanska skupina iz Rovt, ki preigrava slovenske rock komade s poudarkom na skladbah slovenske rock legende, Perota Lovšina.

 

DJ VUKI

DJ Vuki – legenda slovenskih dj-ev, ki zna narediti vsak žur nepozaben! Za KLŠ je vrtel že na naših preteklih dogodkih in vedno dokaže zakaj se ga splača povabit!

 

!KARTE NA VOLJO NA DAN KONCERTA PRI VHODU!

 vstop do 22:00 – 5€

vstop po 22:00 – 7€

 

O samem dogodku pa lahko najdete kaj več na Facebooku.